ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1977 ο Γεώργιος Χατζηχρήστος κατάλαβε το πάθος του για την δημιουργία κοσμημάτων δουλεύοντας σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το 1984 άνοιξε το πρώτο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας (κατασκευή – επισκευή κοσμημάτων) στην πόλη της Κατερίνης και το 1987 ανοίξανε μαζί με την σύζυγο του το κοσμηματοπωλείο Χατζηχρήστος.

Το 2014 ο Χρήστος Χατζηχρήστος αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση διατηρώντας τις ίδιες αξίες που την καθιέρωσαν, εμπλουτίζοντάς την με το προσωπικό τους ύφος. Συνδυάζοντας τη γνώση της παράδοσης με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία απέκτησαν τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα για την παραγωγή κοσμημάτων. Πάντα ενημερωμένοι για τις τρέχουσες τάσεις μέσα από διεθνείς εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμημα που να αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας.

Ακολουθώντας το ρυθμό και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής μας δημιουργήσαμε ένα καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα e-goldsmith από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας 24 ώρες το 24ωρο και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να ολοκληρώσουν τις αγορές τους από απόσταση.

Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε διαχρονικής αξίας κομμάτια, αλλά και ιδιαίτερα μοντέρνα σε προσιτές τιμές.

Με εκτίμηση,
Το προσωπικό του e-goldsmith.com

 

Στοιχεία εταιρείας:

Επωνυμία: Χατζηχρήστου Γεώργιος & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΦΜ: 800896385, ΔΟΥ: Κατερίνης

Έδρα: Μεγ. Αλεξάνδρου 13, Κατερίνη

Αρ. ΓΕΜΗ: 144394148000