ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΛΙΕ - ΚΡΕΜΑΣΤΑ

Προβολή 1–32 από 82 αποτελέσματα

Ασημένιο χειροποίητο κολιέ «δέντρο της ζωής» που συμβολίζει την πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Είναι από ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο. Υπάρχει δυνατότητα χάραξης ημερομηνίας, ονόματος ή μονογράμματος χωρίς επιπλέον κόστος.
30.00 18.00
Ένα διακριτικό ασημένιο κολιέ Αγγελάκι για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι από ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αλυσίδα.
54.00 32.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «αγγελάκι με κρεμαστό μαργαριτάρι» για κάθε σας εμφάνιση. Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.  
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «αγγελάκι με κρεμαστό ματάκι φίλντισι» για κάθε σας εμφάνιση. Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «άγκυρα με κρεμαστή γαλάζια χάντρα» για όλες τις εμφανίσεις σας. Είναι από ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «αστεράκι διάτρητο με κρεμαστό μαργαριτάρι» για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Tο χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «αστεράκι με κρεμαστό μαργαριτάρι» για όλες τις ώρες της ημέρας.Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «αστερίας με κρεμαστό μαργαριτάρι» για κάθε σας στυλ. Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Χειροποίητο κολιέ «κορδέλα με γαλάζιο σμάλτο» με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Είναι από ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 43-45cmΔιάσταση Κρεμαστού: 2.3cm
30.00 18.00
Ένα ιδιαίτερο, ασημένιο κολιέ δέντρο της ζωής. Το δέντρο της ζωής συμβολίζει την αθανασία και τη θεραπεία της ψυχής. Αποτελεί σύμβολο προστασίας, δύναμης και σοφίας. Το κόσμημα είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.  
From: 38.00 From: 23.00
Ένα ξεχωριστό  ασημένιο κολιέ διάτρητη καρδιά με  για ξεχωριστές εμφανίσεις.  σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ) και δυνατότητα επιλογής στοιχείων (ματάκι – σταυρουδάκι).Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο. Η φράση που βλέπετε είναι ενδεικτική για το πώς είναι κατασκευασμένα και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. 
38.00 23.00
 Ασημένιο κολιέ διάτρητο γούρι 2019, σε σχήμα ρόμβου  για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.. Είναι απο ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.   Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
19.00 11.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ «διπλή καρδιά» με κρεμαστά ονόματα από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Τα ονόματα «Βούλα Γρηγόρης» που βλέπετε είναι ενδεικτικά για το πως είναι κατασκευασμένα και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 40-45cmΔιάσταση Κρεμαστού: 2.2cmΔωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
60.00 36.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ «διπλή κάθετη μπάρα με κρεμαστές καρδούλες» από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Η χάραξη που βλέπετε είναι ενδεικτική και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 40-45cmΔιάσταση Κρεμαστού: 2.5cm x 0.6cmΔωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
66.00 40.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ με «διπλό παζλ με κορίτσι και αγόρι» από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το ονόματα που βλέπετε είναι ενδεικτικά και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.Το «κορίτσι και το αγόρι» που βλέπετε είναι ενδεικτικό και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογη.        ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 40-45cmΔιάστασεις Παζλ: 2.5cm x 1.9cmΔωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
36.00 22.00
Ασημένιο κολιέ δίσκος της Φαιστού,για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν, σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
23.00 14.00
Ένα διακριτικό ασημένιο κολιέ δύο Αγγελάκια για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι από ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αλυσίδα.
From: 44.00 From: 26.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «ελεφαντάκι με κρεμαστή γαλάζια χάντρα» για όλες τις εμφανίσεις σας. Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ διπλές καρδιές ενωμένες με χάραξη «Σταύρος Κατερίνα». Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ).Η χάραξη που βλέπετε είναι ενδεικτική για το πως είναι κατασκευασμένα και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
30.00 18.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ διπλοί κύκλοι ενωμένοι με χάραξη «Στην Νονά μου Μάγδα Με αγάπη Στέφανος» είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Η χάραξη που βλέπετε είναι ενδεικτικά για το πως είναι κατασκευασμένα και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 40-45cmΔιάσταση Κύκλων: 1.50cmΔωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
42.00 25.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «ιππόκαμπος με κρεμαστό μαργαριτάρι» για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι από ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο. Παράδοση σε 1 με 2 εργάσιμες μέρες. 
14.00 8.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ κάθετη μπάρα με κρεμαστή καρδούλα από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Η χάραξη που βλέπετε είναι ενδεικτική και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΔιαστάσεις Αλυσίδας: 40-45cmΔιάσταση Κρεμαστού: 2.5cm x 0.6mmΔωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
38.00 23.00
Ένα διακριτικό ασημένιο κολιέ με τον Άγιο Χριστόφορο σε σχήμα καρδιάς για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι από ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το λευκό είναι επιπλατινωμένο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αλυσίδα.
From: 41.00 From: 25.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «καρδούλα με κρεμαστή γαλάζια χάντρα»με δυνατότητα χάραξης μονογράμματος,για όλες τις εμφανίσεις σας. Είναι από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Χειροποιήτο κολιέ «κορδέλα με ροζ σμάλτο» με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Είναι απο ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 43-45cmΔιάσταση Κρεμαστού: 2.3cm  
30.00 18.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «κορώνα με κρεμαστή γαλάζια χάντρα» για όλα τα στυλ. Είναι απο ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «κουκουβάγια με κρεμαστό ματάκι φίλντισι» για κάθε σας εμφάνιση. Είναι απο ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «κυκλάκι με κρεμαστή γαλάζια χάντρα» με δυνατότητα χάραξης μονογράμματος. Είναι απο ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «κυκλάκι με κρεμαστό μαργαριτάρι» με δυνατότητα χάραξης μονογράμματος. Είναι απο ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ένα διακριτικό και όμορφο χειροποίητο ασημένιο κολιέ «κυκλάκι με κρεμαστό ματάκι φίλντισι»με δυνατότητα χάραξης μονογράμματος. Είναι απο ασήμι 925 με λουστρέ επιφάνεια, με δυνατότητα επιλογής χρώματος μετάλου (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
14.00 8.00
Ασημένιο χειροποίητο κολιέ «κύκλος» με δυνατότητα χάραξης από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΜέταλλο ΑσήμιΦινίρισμα ΛουστρέΔιαστάσεις Αλυσίδας: 40-45cmΔιάσταση Κρεμαστού: 1.7cm
18.00 11.00
Ένα εντυπωσιακό ,ασημένιο κολιέ »Κωνσταντινάτο»  διπλής όψεως, σε σχήμα κυκλικού δίσκου. Είναι απο ασήμι 925ο με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η αλυσίδα.  
38.00 23.00

Προβολή 1–32 από 82 αποτελέσματα