ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Προβολή 1–32 από 170 αποτελέσματα

Χειροπέδα Anchor Goldsmith stainless steel Gold for men. Μια κομψή και εντυπωσιακή αντρική χειροπέδα άγκυρα που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε χρυσό χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 60mm large.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Χειροπέδα axe Goldsmith stainless steel Gold. Μια κομψή και εντυπωσιακή unisex χειροπέδα τσεκούρι που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε χρυσό χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 60mm large και αυξοειώνεται.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
36.00 29.00
 Aσημένιο βραχιόλι Madonna με σταυρό, για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.
25.00 20.00
 Aσημένιο βραχιόλι mama, για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού.
15.00 12.00
 Aσημένιο βραχιόλι rose με πέρλες, σε ρόζ χρώμα ιδανικό για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.
19.00 14.00
 Aσημένιο βραχιόλι διπλή αλυσίδα με κλειδί, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.
21.00 17.00
 Ασημένιο βραχιόλι διακοσμημένο με πέτρες ζιργκόν σε σχήμα σταγόνα, σε ρόζ χρώμα. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημερας. Το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24.
49.50 40.00
 Aσημένιο βραχιόλι με σταυρουδάκι, διακοσμημένο με πέτρες ζιργκόν ,ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.
18.00 14.00
 Aσημένιο βραχιόλι σταυρός, διακοσμημέμος με πέτρες ζιργκόν.
27.00 22.00
Βραχιόλι Goldsmith stainless steel size small only for women.  Γυναικεία κομψή και εντυπωσιακή χειροπέδα σε μαύρο χρώμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, είναι από ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Unisex Gold plated ατσάλινο βραχιόλι Goldsmith.Unisex εντυπωσιακό χειροποίητο βραχιόλι για ξεχωριστές εμφανίσεις από δερμάτινο σχοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη νεκροκεφαλή. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
48.00 38.00
Gold stainless steel χειροπέδα. Unisex εντυπωσιακή χειροπέδα σε χρυσό για όλες τις ώρες με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Βραχιόλι Goldsmith stainless steel size small only for women. Γυναικεία εντυπωσιακή χειροπέδα σε χρυσό χρώμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι από ατσάλι επιχρυσωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Xειροπέδα Silver Goldsmith stainless steel  only for women. Γυναικεία εντυπωσιακή χειροπέδα σε ασημί χρώμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι από ατσάλι επιπλατινωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Silver Goldsmith stainless steel half cuff anchor. Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη άγκυρα τυλιγμένη με σχοινί.Η άγκυρα είναι απο ατσάλι και αγκαλιάζει τον μισό καρπό. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
30.00 24.00
Βlack Goldsmith stainless steel anchor.Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες με μαύρο σχοινί (paracord) με ροζ λεπτομέρειες που διακοσμείται απο μια μαύρη άγκυρα. Η άγκυρα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει, δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγυηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασεκυάζουμε.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.
24.00 19.00
Gold Goldsmith stainless steel anchor.Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες με μαύρο σχοινί (paracord) με ροζ λεπτομέρειες που διακοσμείται απο μια επιχρυσωμένη άγκυρα. Η άγκυρα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει, δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.
24.00 19.00
Rose Gold stainless steel χειροπέδα.Γυναικεία εντυπωσιακή χειροπέδα σε ροζ χρυσό για όλες τις ώρες με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Black bracelet stainless steel one size 58mm.Γυναικεία χειροπέδα σε μαύρο χρώμα, με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι από ατσάλι επιπλατινωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.  
42.00 34.00
Βραχιόλι Goldsmith stainless steel size small only for women.Μια κομψή και εντυπωσιακή γυναικεια χειροπέδα με ιδιαιτερο βιδωτό κούμπωμα, που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε μαύρο χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Gold plated Βραχιόλι stainless steel. Εντυπωσιακή γυναικεία χειροπέδα σε χρυσό χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Ειναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 57 mm medium.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Χειροπέδα screw Goldsmith stainless steel Gold. Μια κομψή και εντυπωσιακή unisex χειροπέδα βίδα που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε χρυσό χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 61mm και αυξομειώνεται.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
36.00 29.00
Χειροπέδα Goldsmith matte stainless steel only for man.Εντυπωσιακή αντρική χειροπέδα σε μαυρο ματ χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Ειναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 60 mm large. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Χειροπέδα screw Goldsmith stainless steel Silver. Μια κομψή και εντυπωσιακή unisex χειροπέδα βίδα που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε ασημί χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 61mm large και αυξομειώνεται.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
36.00 29.00
Silver stainless steel χειροπέδα.Unisex εντυπωσιακή χειροπέδα σε ασημί για όλες τις ώρες με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Xειροπέδα Black Goldsmith matte stainless steel for men. Αντρική μοντέρνα κουμπωτή χειροπέδα μαυρη ματ για όλες τις ώρες, είναι από ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Xειροπέδα Black Goldsmith stainless steel only for women. Γυναικεία εντυπωσιακή κουμπωτή χειροπέδα μαυρη γυαλιστερή για όλες τις ώρες, είναι από ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Xειροπέδα Gold Goldsmith stainless steel only for women. Γυναικεία εντυπωσιακή κουμπτωτή χειροπέδα χρυσή για ιδιαίτερες εμφανίσεις, είναι από ατσάλι επιχρυσωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Xειροπέδα Silver Goldsmith stainless steel only for women.Γυναικεία εντυπωσιακή κουμπτωτή χειροπέδα ασημί για ιδιαίτερες εμφανίσεις, είναι από ατσάλι επιπλατινωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Κομψό ασημένιο βραχιόλι «μάτι με μαύρες και λευκές πέτρες ζιργκόν»  για όλες τις ώρες της ημέρας με μαύρο ή κόκκινο σχοινί με πλέξη μακραμέ, σε ροζέ χρώμα. Είναι απο ασήμι 925ο με την εγγυήση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24 .
29.00 17.00
Ένα καλαίσθητο ασημένιο βραχιόλι με τη λέξη «μανούλα» διακοσμημένο με καρδούλα από ασήμι 925ο με λουστρέ επιφάνεια, σε επιλογή τριών χρωμάτων (Χρυσό, Λευκό, Ροζέ). Η λέξη «μανούλα» που βλέπετε είναι ενδεικτική για το πως είναι κατασκευασμένο το κόσμημα και με παρόμοιο τρόπο θα δημιουργηθεί και η δική σας επιλογή. Το χρυσό είναι επιχρυσωμένο με χρύσωμα Κ24 χρυσού, το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ροζ χρύσωμα Κ24 και το λευκό είναι επιπλατινωμένο.
31.00 19.00
 Ασημένιο βραχιόλι 3 τετράγωνες  πρασινες πέτρες, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.Το ροζέ είναι επιχρυσωμένο με ρόζ χρύσωμα Κ24.
30.00 24.00

Προβολή 1–32 από 170 αποτελέσματα