ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Εμφάνιση όλων των 5 αποτελεσμάτων

Stainless steel βραχιόλι γούρι 2020, διακοσμημένο με μπλε πέτρα ζιργκόν και παγκόσμιο χάρτη.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
35.00 28.00
Stainless steel βραχιόλι γούρι για το 2020, με κίτρινο μονόπετρο και δίσκο με λευκά ζιργκόν. Ένα κόσμημα για μοναδικές εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν! Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν μαυρίζει ούτε σκουριάζει.
35.00 28.00
Γυναικείο κολιέ βραχιόλι με σταυρουδάκι, άπειρο και ματάκι, stainless steel.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
15.00 12.00
Γυναικείο κολιέ βραχιόλι Μαμά stainless steel.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
15.00 12.00
Γυναικείο κολιέ βραχιόλι με σταυρουδάκι και πέτρες ζιργκόν, stainless steel.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
15.00 12.00

Εμφάνιση όλων των 5 αποτελεσμάτων