ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ Goldsmith

Εμφάνιση όλων των 23 αποτελεσμάτων

Χειροπέδα Anchor Goldsmith stainless steel Gold for men. Μια κομψή και εντυπωσιακή αντρική χειροπέδα άγκυρα που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε χρυσό χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 60mm large.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Χειροπέδα axe Goldsmith stainless steel Gold.Μια κομψή και εντυπωσιακή unisex χειροπέδα τσεκούρι που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε χρυσό χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 60mm large και αυξοειώνεται. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
36.00 29.00
Βραχιόλι Goldsmith stainless steel size small only for women.  Γυναικεία κομψή και εντυπωσιακή χειροπέδα σε μαύρο χρώμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, είναι από ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Gold stainless steel χειροπέδα. Unisex εντυπωσιακή χειροπέδα σε χρυσό για όλες τις ώρες με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Βραχιόλι Goldsmith stainless steel size small only for women.Γυναικεία εντυπωσιακή χειροπέδα σε χρυσό χρώμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι από ατσάλι επιχρυσωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Xειροπέδα Silver Goldsmith stainless steel  only for women.Γυναικεία εντυπωσιακή χειροπέδα σε ασημί χρώμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις, με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι από ατσάλι επιπλατινωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Rose Gold stainless steel χειροπέδα.Γυναικεία εντυπωσιακή χειροπέδα σε ροζ χρυσό για όλες τις ώρες με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Black bracelet stainless steel one size 58mm.Γυναικεία χειροπέδα σε μαύρο χρώμα, με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι από ατσάλι επιπλατινωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
42.00 34.00
Βραχιόλι Goldsmith stainless steel size small only for women.Μια κομψή και εντυπωσιακή γυναικεια χειροπέδα με ιδιαιτερο βιδωτό κούμπωμα, που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε μαύρο χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.   
42.00 34.00
Gold plated Βραχιόλι stainless steel.Εντυπωσιακή γυναικεία χειροπέδα σε χρυσό χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Ειναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 57 mm medium.Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Χειροπέδα screw Goldsmith stainless steel Gold.Μια κομψή και εντυπωσιακή unisex χειροπέδα βίδα που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε χρυσό χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 61mm και αυξομειώνεται.   Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.     
36.00 29.00
Χειροπέδα Goldsmith matte stainless steel only for man.Εντυπωσιακή αντρική χειροπέδα σε μαυρο ματ χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Ειναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 60 mm large. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Χειροπέδα screw Goldsmith stainless steel Silver.Μια κομψή και εντυπωσιακή unisex χειροπέδα βίδα που θα δώσει μια πινελιά ροκ στο στυλ σας, σε ασημί χρώμα είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 61mm large και αυξομειώνεται. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
36.00 29.00
Silver stainless steel χειροπέδα.Unisex εντυπωσιακή χειροπέδα σε ασημί για όλες τις ώρες με ιδιαίτερο βιδωτό κούμπωμα, είναι απο ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 58 mm medium. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Xειροπέδα Black Goldsmith stainless steel only for women.Γυναικεία εντυπωσιακή κουμπωτή χειροπέδα μαυρη γυαλιστερή για όλες τις ώρες, είναι από ατσάλι δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Xειροπέδα Gold Goldsmith stainless steel only for women.Γυναικεία εντυπωσιακή κουμπτωτή χειροπέδα χρυσή για ιδιαίτερες εμφανίσεις, είναι από ατσάλι επιχρυσωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Xειροπέδα Silver Goldsmith stainless steel only for women.Γυναικεία εντυπωσιακή κουμπτωτή χειροπέδα ασημί για ιδιαίτερες εμφανίσεις, είναι από ατσάλι επιπλατινωμένη δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε.Το μέγεθος είναι 55 mm small. Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
42.00 34.00
Χειροπέδα Goldsmith stainless steel silverΕντυπωσιακή unisex χειροπέδα σε ασημί χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. H περίμετρος είναι 5,7 cm.
31.00 25.00
  Χειροπέδα Goldsmith slim design stainless steel blackΕντυπωσιακή unisex  χειροπέδα σε μαύρο χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το μέγεθος είναι 14 cm. To μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί στο καρπό σας .
25.00 20.00
   Χειροπέδα Goldsmith slim design stainless steel goldΕντυπωσιακή unisex  χειροπέδα σε μαύρο χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το μέγεθος είναι 14 cm. To μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί στο καρπό σας .
25.00 20.00
  Χειροπέδα Goldsmith stainless steel silverΕντυπωσιακή unisex  χειροπέδα σε ασημί  χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το μέγεθος είναι 14 cm. To μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί στο καρπό σας .
30.00 24.00
 Χειροπέδα Goldsmith stainless steel blackΕντυπωσιακή unisex  χειροπέδα σε μαύρο χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Το μέγεθος είναι 14 cm. To μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί στο καρπό σας .
30.00 24.00
Χειροπέδα Goldsmith stainless steel goldΕντυπωσιακή unisex χειροπέδα σε χρυσό χρώμα που θα δώσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Το μέγεθος είναι 14 cm. To μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί στο καρπό σας. 
30.00 24.00

Εμφάνιση όλων των 23 αποτελεσμάτων