ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ Goldsmith

Εμφάνιση όλων των 12 αποτελεσμάτων

Βραχιόλι Κωνσταντινάτο σε τετράγωνη πλακέτα σε ασημί χρώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
18.00 14.00
Βραχιόλι Κωνσταντινάτο signet steel σε ροζ  χρώμα. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
18.00 14.00
Βραχιόλι Κωνσταντινάτο signet steel σε ασημί χρώμα. Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
18.00 14.00
Gold Goldsmith stainless steel shield.Μοντέρνο αντρικό χειροποίητο βραχιόλι σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια χρυσή ατσάλινη περικαιφαλαία. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.  Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
24.00 19.00
Black Goldsmith stainless steel Helmet.Μοντέρνο χειροποίητο αντρικό βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μπλε χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια μαυρη ατσάλινη περικεφαλαία σπαρτιάτικη. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παραδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
24.00 19.00
Gold Goldsmith stainless steel Helmet.Μοντέρνο χειροποίητο αντρικό βραχιόλι για όλες τις ώρες σε μπλε χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια χρυσή ατσάλινη περικεφαλαία σπαρτιάτικη. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παραδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
24.00 19.00
Black Goldsmith stainless steel shield.Μοντέρνο αντρικό χειροποίητο βραχιόλι σε μαύρο χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται απο μια μαύρη ατσάλινη περικεφαλαία. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς. Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
24.00 19.00
Gold anchor black genuine Leather.Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη  άγκυρα!Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.
30.00 24.00
Gold anchor brown genuine Leather.Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σκοινί σε καφέ χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη άγκυρα!Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.
30.00 24.00
Silver anchor brown genuine Leather.Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για ιδιαίτερες εμφανίσεις από πλεκτό δερμάτινο σχοινί σε καφε χρώμα που διακοσμείται από μια ατσάλινη ασημί άγκυρα!  Το ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.
30.00 24.00
Gold Goldsmith stainless steel anchor.Unisex μοντέρνο χειροποίητο βραχιόλι για όλες τις ώρες σε καφέ χρώμα από μαλακό δέρμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη, ατσάλινη άγκυρα! Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει. Είναι ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.  
24.00 19.00
Unisex Gold plated ατσάλινο βραχιόλι Goldsmith.Unisex εντυπωσιακό χειροποίητο βραχιόλι για ξεχωριστές εμφανίσεις από δερμάτινο σχοινί σε μαύρο χρώμα που διακοσμείται από μια επιχρυσωμένη ατσάλινη νεκροκεφαλή. Tο ατσάλι είναι εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του εργαστηρίου μας για την άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που κατασκευάζουμε, δεν μαυρίζει και δεν σκουριάζει.
48.00 38.00

Εμφάνιση όλων των 12 αποτελεσμάτων